Tuesday, January 12, 2010

my small little secret

seseorang, this is for you. kau jangan tanya soalan bodoh boleh tak? i want to let the past go like a balloon. jangan jadikan ini; worse comes to worst. sorry if i love you little less than before. i've made up my mind; i think i need to come up with new things. i want to get to feel the hope and the joy.

*out of topic seketika

semalam di tempat pengajian tercinta (many knew of, but few know personally), saya mencari toilet sejurus habis kelas. macam biasa, tempat pengajian saya, pelajar-pelajarnya sering masuk toilet untuk sesi pembuangan. macam tempat pengajian kamu-kamu juga. time tengah queue untuk sesi tersebut, seseorang buka mulut untuk bertanya. wani, kau keluar date selalu pakai baju apa? hah? soalan apa ni?

*renung-renungkan

eh, tapi macam masih dalam topic di atas; jangan tanya soalan bodoh boleh tak?

by the way, i dont know and i dont care untuk perkara remeh-temeh sebegitu. belum sampai seru untuk saya berboyfriend-boyfriendyan. so takde istilah date pakai baju apa. tapi kalau tanya kat umah saya pakai baju apa, maybe boleh jawab. semenjak bibik dah takde, saya makin serabai di rumah (-_-")

i think i'm gonna be away for a while. i have so many things to share with you guys but been very busy since semester dah bukak dan ketiadaan bibik. haih
ok, bye-bye kesayangan :)
luv, wani..

2 comments:

s.c.h.u.l.t said...

saya pakai baju suka hati! HAHAHA

kenapakah orang tanya date pakai baju apa?

wani. said...

schult.. xtau npe dtnye ngn soklan cmtu.. haih.