Thursday, December 24, 2009

sebab kaw perasan kaw handsome (kot)

tadi saya pergi post office. nak register sebagai pemilih (SPRM kononnye). masuk post office terus senyum kambeng. macam mood happy gila. kenape entah. masuk-masuk post office, terus terpandang satu counter yang ada kat situ. staff POS MALAYSIA BERHAD, wow handsome! terus terkam counter tu dulu.

excuse me. nak tanya. kalau nak register for SPRM, ada their own counter or saya patut ambil nombor and tunggu turn untuk counter depan-depan ni je?

ambil je la nombor. pastu tunggu. takkan tak biasa!

ok. terus saya buat muka bengang. hey encek lelaki handsome kot, kaw memang handsome. sangat handsome. tapi terus jadi beast bila kaw cakap tengking macam tu. mana etika yang kaw belajar dulu? ergh. geram. macam nak cakap kat encek lelaki handsome kot, i hope you notice it and snap out of your ego and consciousness soon before i lose all the respect. full stop.

ok. thank you. lain kali cakap perlahan sikit takpe kot. sebab saya belum pekak.

sorry sorry. saya tertengking awak tadi.

haha. funny. kalau iye pun kaw gaduh dengan awek/girlfriend/isteri, jangan ah perempuan ini yang jadi mangsa. lol. saya seorang budak perempuan yang tak tau serba serbi and sebab itu saya bertanya. cikgu sekolah saya pesan dulu, kalau tak bertanya sesat jalan. saya tak tahu la encek lelaki handsome kot sekolah mana dulu. mungkin awak tak dapat cikgu hebat macam cikgu saya.

luv, wani..

Wednesday, December 23, 2009

sekalung penghargaan and bla bla bla mungkin

jangan baik sangat. nanti saya tersuka awak. you, you and you put a smile on my face. thank you. me loves you buddy. from the deepest of my heart, really i do. ok, emo kejab. sebabnye entah. rasa macam dihargai sangat-sangat oleh buddies terchenta. bagus ah korang. macam tau-tau untuk meng-cheer-up-kan i yang hormon tak elok bila mak bapak takde sebab pergi haji. ok. itu cerita best. tentang sekalung penghargaan.

ini cerita tak best. bila sometimes, little things that we never expect appeared to make us very haruk (haru biru). sigh. maybe sekarang hormon i entah apa-apa; unstable kott. asal ada kesalahan sikit atau ada yang tak puas oleh hati atau ada si polan yang cari nahas atau dapat sms yang bangang-bangang atau atau atau. i akan baling handphone. my goodness. handphone jadi mangsa macam kau kaya sangat wani. i no longer want to be in my very own emotional tug-of-war where i'm being pulled by myelf in all directions. tired and emotionally worn out.

bye.

luv, wani..

new baby

belog syazwani rozelan totally sudah di-make-over-kan. bila tengok belog mereka-mereka yang lain, macam best sebab simple and senang nak baca and hormon macam happy je and muka macam senyum-senyum nak tengok and bla bla bla. compare dengan layout belog syazwani rozelan yang lepas, oh my god. crowded nyah!

and one thing, jangan kaw cakap saya tiru layout si polan polan. mungkin taste kami sama. itu saja. thank you.

luv, wani..

Monday, December 21, 2009

apa cerita latest, wani?

i'm too lazy to update on whats been happening the past few days. malas dalam keterujaan. this is my darul iman and darul makmur vacay. tiada idea untuk elaborate setiap gambar. wani, kaw memang pemalas ah. expression muka mungkin boleh explain better kottt '-_-

my superrr duperr fun awesome day. take a look at these pictures.



the day before.

ok enough. thank u diatas konsentrasi yang you guyz berikan.
nak makan kueh dulu. ok bye.

luv, wani..

Saturday, December 12, 2009

speak for yourself

hye readers.
for this entry, no pictures could interpret my writings. so i decided not to put any.
sebab mood saya hanya nak menulis dan bukan nak upload :)

saya pelik ah. kelakar pun ada. tapi takpe. hak orang. tapi kenapa manusia yang pandai cakap buat kau fikir dia intelektual dalam segala hal tapi sebenarnya dia takde single knowledge about anything. macam wasting time je. full stop.

i'm away. masa untuk berlibur bersama tersayang. nantikan next entry tentang percutian hebat bersama orang-orang yang hebat. sungguh teruja.

oh, saya dah gemuk ah. benci! (-_-")
ok. bye everyone.

luv, wani..

Sunday, December 6, 2009

comell gila


why comell gila jadi tajuk. ah. tak paham. maybe setiap satu kami yang dalam gambo saje buat muka comell. saje buat buat sebab muka macam tak comell sangat (-_-")

eventho mak abah takde; me, aina and baby (siblings of gembeng) dah mula jarang nangeh. ceh jarang! macam ade jugak time time untuk nangeh tu.
but sometimes we can smile so wide until reached ears. betul betul senyum :)



baby and i. baby; shes naughty. baby je. not me. cehceh~





aina and baby; my kecintaan.



aimi fatihah with her kak long; syazwani nadiah :)



congrats baby, aina and izzaty! thanks for making my week :)


mms this gambo to mak abah @ mekah.
mak abah, kami ok! doing fine here :)
buat buat tak nampak yang baby tarek rambut aina.
itu bukan gado. tapi dah pandai manja-manja. haha.

mms yang berkesan!

to those friends yang macam tak confident; wani, bole ke jaga adik-adik tu?
weh korang! see the leg ah~
dulu yes. syazwani memang budak tak bole harap. anak manja sebab asal sikit nangeh or ngadu kat mak abah. cazens, korang tau macam mana kan~
sekarang no wory! i love being kak long. ehem ehem :)

enuf with cherish the time with your love or the precious one even with a simple thought.

luv, wani..

Saturday, December 5, 2009

miss 'em


♥ u both banyak gilak!

everything macam not in a right place without mak abah. aishh~
hilang punca bila anak sulung baru 1st time jadi betul-betul sulung.
but masih in controlled.
sometimes bila adiks nangeh sebab rindu rinduan, i TERnangeh jugak. mcm mana tu.
jangan cakap pasal emo. sebab dah tau dah.

i wonder if someday, i'll become isteri to someone.
duk jauh jauh from mak abah. pagi raya call sebab raya rumah mentua. rendang tak bole masak sebab nangeh pagi raya. mcm mana nak amek gambar raya bila celak cair. ergh.
try to berimaginasi~

semalam mak ada called.
she said, mak dah doa kat jabal rahmah dah utk u.
haha. maksud mendalam.
i laikkkk~

then, jangan kau berani cakap pasal gatal.
this is not gatal. this is masa depan!
(-_-") ececeh wani.

luv, wani..

Thursday, December 3, 2009

i love you, girls.

hello people!
watch them.
the girl with tudung hitam sgt tak senonoh :)

video

aina.baby.azreen.izzaty.me was in the video.
just for fun :)
bila cuti sem and cuti sekolah combined.
kami boring arghh!
mak abah, i miss you~
(-_-")

the video conducted by this two perempuans.

izzaty and I.

itu saje. ok babai~

luv, wani..

Wednesday, December 2, 2009

little me

if u cant handle me at my worst, u sure dun deserve me at my best.
by yours truly, me :)

luv, wani..