Sunday, December 6, 2009

comell gila


why comell gila jadi tajuk. ah. tak paham. maybe setiap satu kami yang dalam gambo saje buat muka comell. saje buat buat sebab muka macam tak comell sangat (-_-")

eventho mak abah takde; me, aina and baby (siblings of gembeng) dah mula jarang nangeh. ceh jarang! macam ade jugak time time untuk nangeh tu.
but sometimes we can smile so wide until reached ears. betul betul senyum :)



baby and i. baby; shes naughty. baby je. not me. cehceh~





aina and baby; my kecintaan.



aimi fatihah with her kak long; syazwani nadiah :)



congrats baby, aina and izzaty! thanks for making my week :)


mms this gambo to mak abah @ mekah.
mak abah, kami ok! doing fine here :)
buat buat tak nampak yang baby tarek rambut aina.
itu bukan gado. tapi dah pandai manja-manja. haha.

mms yang berkesan!

to those friends yang macam tak confident; wani, bole ke jaga adik-adik tu?
weh korang! see the leg ah~
dulu yes. syazwani memang budak tak bole harap. anak manja sebab asal sikit nangeh or ngadu kat mak abah. cazens, korang tau macam mana kan~
sekarang no wory! i love being kak long. ehem ehem :)

enuf with cherish the time with your love or the precious one even with a simple thought.

luv, wani..

4 comments:

farah nadirah said...

oit, baju kraut killer tu.
kang capik nmpk saje je
huhu..

wani. said...

lahai.. nnti ah k.long edit. kasi blur.. ;p

farah nadirah said...

kat cni zaty nmpk comel.
nak ngaku adik la.
haha..

wani. said...

bongok! haha. nsib kak long xde kakak yg gini rupa. kcang lupekn mentega y'alls.. ;p