Wednesday, December 23, 2009

sekalung penghargaan and bla bla bla mungkin

jangan baik sangat. nanti saya tersuka awak. you, you and you put a smile on my face. thank you. me loves you buddy. from the deepest of my heart, really i do. ok, emo kejab. sebabnye entah. rasa macam dihargai sangat-sangat oleh buddies terchenta. bagus ah korang. macam tau-tau untuk meng-cheer-up-kan i yang hormon tak elok bila mak bapak takde sebab pergi haji. ok. itu cerita best. tentang sekalung penghargaan.

ini cerita tak best. bila sometimes, little things that we never expect appeared to make us very haruk (haru biru). sigh. maybe sekarang hormon i entah apa-apa; unstable kott. asal ada kesalahan sikit atau ada yang tak puas oleh hati atau ada si polan yang cari nahas atau dapat sms yang bangang-bangang atau atau atau. i akan baling handphone. my goodness. handphone jadi mangsa macam kau kaya sangat wani. i no longer want to be in my very own emotional tug-of-war where i'm being pulled by myelf in all directions. tired and emotionally worn out.

bye.

luv, wani..

2 comments:

Qarmahany said...

sama la kite...
apabila si polan atau si polan lakukan apa yg kita x suka...
handphone la jadi mgsa...
kesian hp kte kan...
tp xpe..hp leh cari baru...

wani. said...

hehehe.. pu3.. okla tu, hek hek