Monday, August 31, 2009

sayang sama kamu. sumpah !

agak2 kn.. diorg tau x yg syazwani rozelan sayang giler kt diorg.. ??
selain family; mereka terlalu dekat di hati. ececeh. T_T


sayang satu : farah nadirah !

farah, kak long sayang giler sama kamu !
haha. pasni sure meremang bulu roma die.
mende syg2 nih. #$%^&
budak ni nmpak je lovable, comell, bbudi pekerti dan sbgainyer.. blkg tabir; I TELL YOUUU..
muahahahaha~ sgt ganas ok ! die x maen feeling2 nih.
sape2 yg penah mintak numb fon die from me, maap! anda xkn d lyn.
ececeh. capik, ok x? kak long backup ang. farah tetap awekmu. lalala ~


we're cazen. but rase cm da lebih je. best fren pun bole kot.
rahsie da blambak dkat die.
yg bestnye.. simpan la bape bnyk rahsie, after 5mins, try tnye die balik.. sure die da lupe.
haha !
2 namenye rhsie masuk kanan kuar kiri ~ T_T



sayang dua : norazila abu bakar ! raja nor amalina ! rozilah aziz ! [kawan berkepala tiga. *-*]

weyh korang, owg sayang giler kat korang. agak2 korang tau x ? haha!
sempoi giler ayat. padahal nk ckp ttg sayang menyayang nih. (-_-")
nape saya sayang mereka?
mari kita lihat bersama.. mari !

bila buat sesuatu yang memalukan, bukan saya sorang yang malu.. T_T
korang je sanggup dukung ank gajah ni weyh.
best giler.
rase cm d awang awangan. hak3. (-_-")

antare faktor lain.. apabila anda ade lesen kete, anda bole framekn saje.
kenape ? sbb ramai yg bebesar ati nk bwk anda jejln ke merate2.


selain itu, agak2 duit ttinggal d mane2, usah gusar.. ade bank bgerak d sisi anda.
antarenye mereka !
ajk minum bersame, kmudian pure2.. eh, duit xde! (-_-")


tidak hanye faktor d atas..
kenape saya sayang mereka ?
kerana.. jika terase ingin memeluk atau dipeluk.. capai saje objek yg berdekatan. (- 0 -)


lihat sume ! mudah kan.. capai saje dan peluk. (-_-")



sayang tiga : akina gulam hassan ! noratikah yusof ! noor zanariah ! [ juge kawan berkepala tiga. wek2. ]

aduiii na. haha.
amek feel sabahan.
ceh !
diorg sume schoolmate time d KK.
bukan Kota Keriangan.. tapi Kota Kinabalu. T_T

kenape sayang mereka ?
sbb kepale otak mereka 1 spesis dgn saya.
sgt matching~
jom kita lihat.. jom.

depan camera bukankah sepatunye perlu senyum simpul bserta control ayu..
namun, mengapa begitu ?
ank cucu nk tgk muke camtu ke nanti.. ?
haha. ok ok. jgn marah weyh.
kita serupaaaa~
kami agk sengal d depan camera!

selain calon berkepala tiga, ade juge calon individu.. akina gulam hassan !
kalian tidak perlu menempah tiket ke california semate2 utk shopping~
ade org tsyg d sane sudah cukup memadai.. T_T



lihat.. cik akina berjln2 d pantai sane [california mayb] sebelum membeli sumthg utk syazwani rozelan.. owh! bahagie rasenye. (-_-")



sayang empat : classmates !

tidakkah anda berase tensyen punye kawan sekelas yang bermasam muke ?
oleh itu, saya sayang mereka !
kenape ?
sbb mereka ssh utk bermasam muke. ahaks! T_T


tidak hanye dgn merelease tensyen.
mereka juge begitu dedikasi dlm menyiapkn keje.
itu sbb rase sayang mule menjelma ! (-_-")
mcm ini..


sangat tekun membincangkan keje.
untuk cepat siapkn sesuatu tugasan.
bkn ape. nanti cepat juge kami serbu panggung wayang yang berdekatan. hak3~
yeayy~ saya sayang mereka !

walaupon kami sedar bahawa kami sume suda akil baligh.. namun tidak mengape.
depan camera tidak perlu tunjuk sikap tua kami !
so, saya sayang mereka.
kerana ape ? kerane mereka sporting tahap TINGGI~
no kaver2!




sayang lima : kamu yang sedang bace ini !

ya. itu mmg kamu !
tak kire kite mule kwn d mane, bgaimane kite bkwn, kamu tetap saya sayang~
kerana kamu, saya tidak perlu berdiri di depan supermarket2, pasar2, emporium2 dan sebagainye untuk berdiri sambil bertanye, "sape ingin menjadi kawan saya?" (-_-")
saya tidak perlu lakukan itu sume kerana saya sudah punye kamu. yeayy~


tima kaseh ! itu saje.

p/s : kawan2 yang tiada gamba dalam entry saya sayang kamu ini; usah khuatir! mayb muke anda ade d part seterusnye. tunggguuuu~ cukup utk anda tahu bahawa syazwani rozelan sayang habesss sama kamu ! sumpah !

luv, wani..

10 comments:

wani. said...
This comment has been removed by the author.
farah nadirah said...

waaaaa..........
1st dlm list.
ade mkne ni.
kn2?
nak srh bwk g dp x pun nak duit rye lbh.
hahaha..kn2??
terharu2.ni wat syg lbh ni.;)

wani. said...

hahaha..
nk dua2. nk g dp n dwet rye lebih. jgn lupe!!! pastu bru leh syg lebih2. haha. ;p

iLhAm_bEcKs said...

waaahhh!!
kl pkwe kamoo bce ini n3..
sure,die majok gilak2..
sbb u not include him!
tp,u mean me (readers)
kih3x
cayalah..
sy mmbuatkan pkwe kamoo jles..
;p

wani. said...

hey ilham.. better u bce my en3 yg lepas2. status rite now : single ! muktamad. haha. so xde sape akn jeles ok! dats y sy x masukkan pkwe or sbgainye. sbb mmg xde. yeayy~
yup! kamu mmg salah sorg yg d maksudkn. kwn tsyg. :)

iLhAm_bEcKs said...

hahahaha...
ambOih! ske nye die..;p
ok2..
ye,sy tau kamu syg sy..
errr??
sy jge syg kamuU
puh3x

wani. said...

ececeh..
puh3 tu utk ape? jampi ke?
haha.
abesss~ pasni klu sy duk angau, sume keje kamu ilham. muahahahaha~ ;p

chipsmore said...

kawan itu sgt berharga ;)

missZie Aziz said...

wehhhhh.....
bahagia seh dpt kwn mcm kami kan..kan...kan...
well...ade jgk msuk list...
terharu gilerrr!!!
huuuuu~

wani. said...

chipsmore.. yup. sgt bharga.
misszie.. ok2. tahniah. kmu tsenarai dlm list. haha! ;p