Tuesday, August 18, 2009

omonganku ;)

jam desktop mnunujukkan 5.02am!
bru settled doing my assignment~
sile kesiankan sy! huk3. (-_-")
2moro my class will be start at 9am t0 6pm..
saba jela klas.. sehari suntuk straight mraight ko yerrrr~ huh.
lg skali.. kesian anda amat2 d harapkan.
untuk ape..?? utk ape2 jela~
merepek time ngantuks.

atas sebab sebab berikut, sy mohon ampun dan maap..
i have so many things 2 share with u guyz but been very bz from last week. T_T
bz sampai bila? tah. tatau. i dun have any idea. aishhh. *wani, sile sedarkan diri kamu! its normal as a student~
so.. let me settle assignments, projects & reports first~ oke!

dgn ini.. syazwani rozelan mengisyhtiharkan cuti dr berblogging untuk berbulan2, berminggu2, bhari2, or bjam2 lamanye..
tah la~ xtau lg! [kadang2 bukan bole pakai jgk cakap c wani nih] haha.
oke, tima kaseh!
cau cin cauuuuuuuuu.. ~(>.<)~

p/s:
maaf if ade sms, call or miskol u guyz yg xdpt d reply or d layan. sgt sgt bz! [klu anda d lyn, mayb itu langkah kanan. haha.]
p/s lagi: tolong jgn label syazwani rozelan sombong~ da penat dgn gelaran tu.
p/s lagi dan lagi: if ade mase tluang, duduk2 di tepi pantai sambil pegang enfon & evrythg da settled, segala msg yg x d reply bfore dis akn d usahakn reply. insyaAllah. dats my promish~ *senyum :)
p/s lagi dan lagi dan lagi: jgn lupe sy oke! (-_-")

luv, wani

4 comments:

jijie said...

huhu..mcm kene ttup terus blog jek..

wani. said...

hehe. no la jijie..
nnti ade stori mori n mse free, sure ade nk post sumthg. ni pun da ade sumthg kt pale otak. ;p

Kaiser said...

salam....selamat berpuasa Ramadhan Al Mubarak...

wani. said...

thx kaiser.. ;)
kmu juge!