Sunday, October 24, 2010

a day to remember

you know what i feel? LEGAAAA sangat.
one of project terbesar during Degree was done. gulp. telan air liur.
kalau dulu short movie KALAU and now 3D animation HILANG for Bengkel 2.
senang bagi tajuk in one word. simple untuk orang kenang. KALAU-HILANG. ngeh.

projek ni kena bagi siap in 1 semester. kelentang kelentung kelentang kelentung, terus dapat grade. lantaklah projek tu jadi apa. or even tak jadi apa-apa -____-"

this project buat by group. but, orang atasan will divide you into mana-mana group. we all kena campak merata-rata. so takleh mengade-ngade nak 1 group dengan kawan baik, kawan sekatil, kawan makan. nak dengan boyfie/girlfie laaaaaagilah takleh kan. kalau dapat sama-sama, tu kira rezeki. and kalau dapat 1 group dengan guy yang dah lama kau pandang-pandang-tengok-tengok, itu pun rezeki juga namanya. eh, situasi ni definately not mine lahhh. dalam kelas tu bukannya ada model magazine Maskulin pon. so tutup mata aje. weeee~

Alhamdullilah saya dapat group members yang awesome. boleh deal sama-sama. so no problemo part tu. semua ok. thanx to AYU AMY and EKA. much ♥ yaw!



this project ended with an exhibition.


judges dari industry have been invited. diorang yang akan bagi markah on how product kita tu. tapi percentage markah dari judges from industri sikit jela nak dibandingkan dengan penyelia kita which is lecturer Uni jugak. yayyy nasib baik. sebab lecturer and kitorang-kitorang ni dah macam abang adik. so markah paham-paham aje lahh. eceh :)


booth HILANG tak hilang lagi :p




ni la yang cakap macam abang adik tadi. hikhik. our penyelia yang sangat best sangatttttt happening, Encek Haziq :)



oh my, judges dah mai dah. gulp.


present our product HILANG (3D animation)

aikk, nak balik dah? thank you Mr Steve. awak cool yo! nice meeting you. bye! :)


awak seeemua, thanx for coming! :)


the end.


eh tipu je. mana boleh end. banyak lagi gambar tengah queue. hekhek.
nasib la kalau loading lambat ea. woot woot.


bila judges dah balik, crowd dah tak ramai, saya and the geng buat perlakuan tak senonoh during pameran.



Liyana and Yan. fulamak!

halau serangga tepi sikit.

3 musketeers YAN LIYANA WANI.

malu belek-belek album terjumpa gambar ni. oh braces oh belon :')

me and liyana wife mithali masuk dapur :p

saya dan Hayati Buya JS. pantang nampak muka ni, she will teriak SYAZWANI ROZELAN-SAZWANI ROZELAN!! ishh maluuuu ^_^

lelaki pakai spec belakang tu; lecturer. dan kami; student.
perangai sangat senonoh kannn -____-"

mati ahh camni. mati ahh.

bestfriends ♥



the end.


ok tipu lagi. neno neno~

nak tunjuk gambar sikit lagi. sikit lagi.

taraaaaa~!! sat na. nak betulkan kolar. hikhik ^_^
congrats to all group members.

tak menang domain 3D pun takpe. as long as ada hasilnya. Alhamdullilah :)

a day to remember ^_^


to all coursemates, congratulation! u guys did it. 1 semester punya kerja, dah nampak hasilnya.
tahniah banyak-banyak kay :)


ok dah, ini betul-betul THE END. byeee.
do tak care everyone. remember your loved ones :)

luv, wani..

8 comments:

zaku said...

bgus2...cmni la bes student...wat btl2 dpt anugerah...xsia2 kn...mmg bz btl dia ni....hehe

Syazwani. said...

haha. terjawab dah kebizian selama ni :)

AyyU KamaZ said...

yo! hahaha.. elo group mate.. congrats ye. heheh

Syazwani. said...

oh ayu syg, same goes to u :)

cuteyes said...

wahhhhhh.. best.. :) n tahniah jugak!!

Niesya Sya said...

Wani, nie short movie ker??? Camner nak view?? Nak tgk KALAU sekali. Boleh?? Hehe. :)

Cik Buya said...

syazwani rozelan!
syazwani rozelan!

syazwani rozelan!

hehehehehe

Syazwani. said...

dh agk dh mesti si buya. dh xde org lain nak melalak camtu. hahaha. HAYATI BUYA HAYATI BUYA *geleng2 kepale*