Saturday, October 30, 2010

ciri kesayangan


Mr Lecturer Encek Haziq, thank you damn muchhhh for this!
tengok pictures bawah baru faham thanks untuk apa ^_^


takyah cerita panjang sebab gambar dah cerita dulu.


saya akan sayang lebih pada orang yang suka belanja saya makan. tak kisahlah perilaku beliau macam mana ponnnn. hihi. ok, itu sebenarnye ciri kesayangan. (tajuk entry as stated above) errrr nak jugakkk -___-"
eh, you all pun saya sayanggggg. sayang banyak banyakkk woh :')
ok, bila nak belanja makan? :p

emmm tak perlu kenalkan siapa. sebab readers blog saya bijak-bijak belako. The End.

jaga diri molek molek seeeeemua. much ♥ mwah!

luv, wani..

1 comment:

zaku said...

mcm knl je sape yg ngah mkn ni...cute2 gitu...hehe...kwn2 dia pon cute2 gak la..opss!! congratez....