Monday, May 23, 2011


i would like to thank to everyone for the support they have given to me since i started this blog.

from blogging, saya kenal orang yang sekarang dah jadi orang penting dalam hidup. from the blog, i meet my new friendsssss. from here, saya admired ramai perempuan2 cantek. so now, dah sampai masanya Syazwani Rozelan tarik diri dari berblogging untuk utamakan perkara yang lebih penting. sob sob :(

MAYBE, blog akan diteruskan. tu pun in case kalau perlu. hanya atas dasar kerja in future (maybe). sebab ada dengar2 cerita yang certain company perlukan employee yang ada social network yang variety like Friendster, Facebook, Blog, Tweeter, etc ntah apa jadah. mula2 decide to private blog ni. tapi bila tahu hal tu, sokay la kot. biar jadi muzium dulu :)

i hope everyone enjoyed reading my previous post. banyak yang merapu but it's more to my personal things :)

actually bagi yang tak tahu, blog ni untuk zaman2 belajar saya dulu. zaman Diploma. sekarang dah lain. so sweety, let me do my thing first yah. it's time for me to maximize and prioritize what is actually my priority :')

do take care people. after this, meet me in Facebook je k. much love! :')

until here. bye.

thanks again for all your support :)


luv, wani..

2 comments:

NANA said...

wanie..teruskanlah berblogging..xperlu stop..kak nana selalu bc tau!

Syazwani. said...

alaaa kak nana. im not a good writer laaa. huk huk. hancussss. xpela, nnti ade mase lebih in future, wani menulis lg k. hihi. blog akak pun bestttt~ :)

thanks bc blog wani selama ni ^_^