Wednesday, February 16, 2011

jiwa bergurindam

hye semua. assalamualaikum :)

hari ini saya nak minta maaf tersangat saaangat. tetiba rasa bersalah. why?
even though blog takde update apa-apa and isi blank, info jangan cakaplah. tapi, everyday followers increased. tak baik kan Syazwani Rozelan -_-"
a BIG thanx to you guys. and hello to readers baru. hye! :')

sometimes, something happen buat kita rasa tak percaya. as example, me. cuciter cuciter ( dialog hantu kak limah. siapa still ingat, great!) ;D
email yang agak lama tak bukak. malas. blog pun jarang jenguk. malas. sebab tengah utamakan benda yang lagi penting. final year final year! hehe.
then, check inbox ramai tanya apsal tak update blog. ada 2-3 orang tu, siap bagi topik and minta tolong cerita kat blog. aisehmen awak, maaf ye. saya tak sempat nak buat tu semua. later on insyaAllah ;)

maaf kalau saya dah tak macam dulu. kadang-kadang, sms pun boleh terlepas pandang. memang bagusla. memang cari benci orang. haha. but, trust me. tak intend pun nak buat macam tu. bila siap final project, i'll text u sampai u guys pun dah menyampah. ok? :)

untuk semua, jaga diri molek-molek ya. Allah bless you. be a good people. peace out friends! salam sayang ♥



p/s: berharap menjadi orang yang baik kerana sungguh indah didampingi orang yang baik-baik :)


luv, wani..

4 comments:

Anonymous said...

da final year eh..ok2..gud luck..focus kt stdy jer..hehe..
doa sma2 dpt abis stdy ngn baik..
daaa... zaku...

cerita-gadis-ini said...

lamenye akak tunggu entry wanie..anyway dh letak blog ni kat bloglist akak....
anyway..gud luck!

Syazwani. said...

kak nana, alahai sorry. hehe. thx neway utk bloglist and same goes 2 u. good luck jgk k! miss u. kawen jgn lupe jemput tau ;D
*hugs*

Syazwani. said...

zaku, thx banyak2 ;D
and sory jgk eh. kdg2 terlost contact. dun mory. ingat tetap ingat ;)

insyaAllah n thx doa yang baik2. amin. tc! ;)