Saturday, November 6, 2010

autumn in my heart (musim gugur di hatiku)


gulp. final exam dah mai dah! my first paper start on Nov 10.

malas nak intro panjang. musim exam macam ni semua kena rush. baca notes pun kena rush pastu tarik selimut pastu bye. haha melampau.

ok ok serious. firstly, i humbly nak say sorry to korang semua kalau ada salah silap. abah pesan sebelum exam kena minta maaf.

syazwani rozelan punya senarai kesalahan:
  1. copy paste assignment korang
  2. skodeng quiz korang
  3. pinjam pen korang buat2 lupa nak pulang
  4. cilok makanan korang pastu buat muka selamba
  5. buat bising dalam kelas padahal korang dah bagi signal buat muka ketat. perempuan ni memang tak paham bahasa. maaf
  6. conteng wall FB korang merepek bukan2 -___-
  7. tak balas sms korang
  8. jumpa kat koridor kelas pastu tarik beg korang / pijak kasut mahal korang
  9. lambat bayar hutang korang
  10. jerit nama korang kuat2 pastu korang malu sebab ramai tengok
  11. makan terlupa nak ajak korang. pastu tengok telan air liuq. kesiannnnnn
  12. guna pendrive korang lama2. dah tumpang banyak folder baru perasan tu orang punya
  13. bila korang cakap dengan syazwani rozelan, there's no response. telinga dah tarikh luput -___-"
  14. busy sampai abaikan korang and sorry if there's no smile. tak sengaja. kadang2 overstress
  15. tolak cinta korang. HAHAHAHA. ni tipu je. nak cukupkan 15 points. wtfun!


maaf kalau ada salah kat korang pastu tak state kat list atas. maaf maaf maaf. weh nampak sangat banyak salah. duhhh. sebenarnya, it's not always easy to get along with others kannn.sometimes, i do things that get me into trouble. not sometimes la kot but OFTEN. hehe. that why lah, saying "maaf" maybe can help. after apologizing, saya might feel a little better (korang probably will too ya) *smile*


ada kena mengena ke dengan autumn in my heart? bla bla bla #$%^&*


ok enough. dah settle say sorry. next pulak!

for me and for u guys juga, musim exam perlu:
  1. minta restu mak abah, ayah ibu, amma appa, mak bapak, daddy mummy, mama papa, mum dad
  2. takmo tinggal solat pastu doa banyak banyakkkkk
  3. no gosipping
  4. jaga makan tidur. kurang tak boleh, lebih sikit takpe, lebih banyak pun takpe
  5. study smart
  6. jaga perasaan supaya tak over emo/berangan lebih
ok dah nak habis taip :)
nak stop dulu. sekarang perlu put head on studying mood.

jom doa

Ya Allah, bukakanlah ke atas kami hikmatMu
dan limpahilah ke atas kami khazanah rahmatMu,
Wahai Tuhan Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.
Wahai Tuhanku, tambahkanlah ilmuku dan luaskanlah kefahamanku.
Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku dan mudahkanlah urusanku. Amin.


eh lupa, i'm doing okay rite now. sebab entry before ni mengada cakap tak okay rite. so semua dah doing fine. Alhamdullilah. thanx to those yang concern ^_^

good luck everyone! especially budak kelas, budak rumah, budak UTeM and budak budak ♥
jaga diri. sayang banyak my dear readers! woot woot
bye from now.
luv, wani..

5 comments:

zaku said...

maaf diterima...hehe...wani blh jd adik yg baik...kn2...heheh...

bayu said...

for me and for u guys juga, musim exam perlu:

1. minta restu mak abah, ayah ibu, amma appa, mak bapak, daddy mummy, mama papa, mum dad
2. takmo tinggal solat pastu doa banyak banyakkkkk
3. no gosipping
4. jaga makan tidur. kurang tak boleh, lebih sikit takpe, lebih banyak pun takpe
5. study smart
6. jaga perasaan supaya tak over emo/berangan lebih


aik? x kan mase exam je kot? sentiasa kne amalkan lorr

Syazwani. said...

zaku, well well. hik hik >.<

bayu, tu penekanan kat orang yang tak ingat nak solat before2 neh. klu musim exam lupa jgk, #$%^&* la kannn ^_^

bayu said...

haha,, penekanan pada org yang x ingat eh? tuan empunya blog nih dalam kategori tu gak ke? haha

Syazwani. said...

ko gile betty. solat tiang agama. alhamdulilah syazwani rozelan dh berubah solehahahaha